Поддръжката е като на всяка "биваща" кола, ако не изкочи някакъв голям ремонт не е нищо особено. Изобщо слушай хора дето имат такива коли, а не някои дето "предполагат". Ако си вземеш нещо немско от този клас тогава ще видиш поддръжка. Един основен ремонт на TS излиза колкото обслужването на Ауди 2.5TDI - не, че е малко, но зависи от гл.т.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обобщен съвет за 166-та!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Добре де ти нали си му намерил лесното - карай си Тойотите и си свиркай. Ние ще си трошим главите със счупени Алфи и готовоДвигателя го сменям направо с маслото за по-лесно . . Ако можеше никой да не си купува 166 и единствената да е моята .. - кеф.
Какъвто тормоз съм виждал на двг TS сигурно никоя Тойота няма да го издържи - 10г тормоз на колегата Гошко от Б-с, ако чете ще потвърди, тая кола се форсира докато не почне да припуква и е без ремонт и без да гори масло. Ама те философите са много. То на всеки най-хубавия курник е неговия - нормално.
Last edited by code; d.m.y г., 17:10.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
мм не си само ти , много си викат малее ква лимузина с кожена гарнитура за 6000 лв , супер , утре я взимам и съм гъзар номер 1 в квартала
ма никой не мисли що са толкова евтини тия коли , после разбират ама е вече късно щото поне още толкова пара са набили да я поддържат в що годе нормално състояние и си остава вечно тяхна .
Аз си карам Тойотата и си свиркам няма се притесняваш
колегат дето си прави проучване просто му обяснявам нещата както са си ,тая кола иска мноого пари за да се поддържа
а такива като тебе вместо да му кажат истината в очите му казват "да брато взимай я не се замисляй " поради някакви изкривени безумни Алфо - Бай Ганъови психоза и мироглед .
колега дето мислиш да си купуваш 166 , разгледай първата тема в раздела : ремотни и подобрения по 166
разгледай цифрите
Comment
-
Абе един човек дето си купува кола по критерия "ни са чупи" нямам разговор с него изобщо. Аз съм карал Авенсис - супер бездушна кола, а си представям по-долните класове каква са трагедия. Нова кола от магазина - по улиците никой не я поглежда, ставаш невидимия човекКато искаш да си турбо-гъзар купуваш си Тойота-конфекция с 22% отстъпка /от рекламата/ и след 5 години я продаваш двойно
не ме разсмивай с тия конфекции тука да се буташ при големите, Тойота за мен е пенсионерска кола с изключение на някои модели, които няма да си купиш щото не са "изгодни" също като Алфите дето ги плюеш. Като те накърти на сфетофара някоя 15-год. Алфа ще се успокояваш със разсъжденията си
Ако беше толкова доволен от Тойотата щеше да си стоиш в Тойота-форума, не да избиваш квартали тука . Момчето пита за 166 и някъв с Тойота почва да му отваря очите - смях. Виж в Тойота-форума някой мераклия да открехнеш, 22% са тва и ни са чупи
Last edited by code; d.m.y г., 17:35.sigpic
Comment
-
Свинкса много добре го е написал. Колата е страхотна, но зависи какви парички би отделил. Ако нямаш много възможност по добре се огледай в друг модел за да не слугуваш после на колата. По принцип за препоръчване е 140 и 150кс дизела. Ако ще купуваш задължително я закарай на преглед. Някой беше споменал за нещо немско, ами на БМВ-то ми потдръжката е по евтина от на Алфата тъй че.....
Comment
-
Колега,
карам я почти една година колата и досега всички скъпоструващи ремонти са ми около 1000-1200 лв.
Като се има предвид, че и задницата беше на салата като я купувах.
Не знам дали бензина или дизела е по-добре, защото бензинка 166 не съм карал.
Ако те кефи колата,ако се заглеждаш по-всяка алфа дето минава покрай теб и ако не робуваш на всеобщото мнение че италианските коли не стават-КУПИ СИ!!!
Ще останеш доволенAlfa 166 2,4 jtd
Alfa 33 1,7-беше на жената
Toyota Passeo-новата на жената
Всички четем упътването когато няма смисъл
Comment
-
Ами значи да си купува човека БМВ 7 за по-евтино и готово, аз бях до туксъс 2 форума не ми се спори. Иначе щях да се регистрирам навсякъде да обяснявам коя е колата.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеАбе един човек дето си купува кола по критерия "ни са чупи" нямам разговор с него изобщо. Аз съм карал Авенсис - супер бездушна кола, а си представям по-долните класове каква са трагедия. Нова кола от магазина - по улиците никой не я поглежда, ставаш невидимия човекКато искаш да си турбо-гъзар купуваш си Тойота-конфекция с 22% отстъпка /от рекламата/ и след 5 години я продаваш двойно
не ме разсмивай с тия конфекции тука да се буташ при големите, Тойота за мен е пенсионерска кола с изключение на някои модели, които няма да си купиш щото не са "изгодни" също като Алфите дето ги плюеш. Като те накърти на сфетофара някоя 15-год. Алфа ще се успокояваш със разсъжденията си
Ако беше толкова доволен от Тойотата щеше да си стоиш в Тойота-форума, не да избиваш квартали тука . Момчето пита за 166 и някъв с Тойота почва да му отваря очите - смях. Виж в Тойота-форума някой мераклия да открехнеш, 22% са тва и ни са чупи
Можех да си купя няколко коли като твоята ама вместо това си купих "скромна "Корола от магазина.
Изобщо няма да се опитвам да ти обяснявам защо съм си купил таква " скромна" кола
вместо да си купя 3-4 Алфи 166 осма употребаLast edited by SFINKS; d.m.y г., 18:17.
Comment
-
Свинкс,до сега винаги си ме редвал с твоите мнения,анкети и т.н.
Ама вече почна да говориш колкото да не е без хич.Каква е целта ти всъщност,при положение че не си имал 166/така предполагам/.
Автомобила освен да ти върши работа не се ли и избира да ти доставя удоволствие?
Ти по тази логика що не се возиш в автобусчето..там се слуша чалгичка а не черно?
Твоята колица,както и почти цялата гама на тази фирма ги познавам отлично.Веднъж от факта че съм работил като дилър на TOYOTA.И от факта че в сегашната ми работа,90% от автопарка е на TOYOTA.
В крайна сметка защо превръщаме темата Alfa срещу TOYOTA???
Че има + това че е нова,е безпорен факт,но масовите модели са безлични както и притежателите им/без да се засягаш лично/!!
Остани си със здраве
П.П Code като е отворен,аз като имам две,затворен ли съм????sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениемдаа , я да ми обясниш тия алфи дето ги имаш ти ли ги караш ???? една за понеделник една за вторник една за сряда и боксер да ходиш за хляб до магазина
или си ги пазиш пред блока да ги ползваш за донори като ти се повреди нещо
И трите са в движение,все още не са донори за твое съжаление.
-------------
Виждам че си доста плосък от към самочувствие.
Два пъти съм ти написал да не се засягаш лично,въпреки това се палиш от коментарите,защо?
-------------------
Време е Пинко да затрие темата преди да почнем да си мерим пишките и да се псувамеLast edited by Linkestis; d.m.y г., 18:31.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеНякой беше споменал за нещо немско, ами на БМВ-то ми потдръжката е по евтина от на Алфата тъй че.....Last edited by leketo84; d.m.y г., 18:39.Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
Comment